Gå til hovedindhold

Dagtilbuddenes Tekniske Service (DTS)

Her kan du læse mere om DTS

DTS logo

Dagtilbuddenes Tekniske Service - i dagligdagen DTS - er skabt ud fra et ønske om, at opprioritere indvendig vedligeholdelse i Ikast-Brande Kommunes dagtilbud samt dagplejen. DTS startede op i 2015 og har siden forestået indvendig vedligeholdelse - og så er der kommet lidt til.

Vi startede med at være 2 ansatte, som skulle varetage opgaven. Hurtigt blev det klart, at der er en lang række af opgaver og decentrale enheder, som har behov for hjælp til at klare opgaverne omkring vedligeholdelse både inde og ude. Foruden disse opgaver hjælper vi kommunale institutioner med forskellige specialopgaver - altså opgaver, hvor der skal skabes konstruktioner, som ikke umiddelbart kan købes færdigproduceret. Dette sker på vores store værksted i den ene længe på Lægdsgård, hvor også vores kontorer er placeret. Vi er en del af Sydbyens Dagtilbud.

I 2020 har vi lavet et samarbejde med Ejendomsgruppen i Ikast-Brande Kommune, som forestår al bygningsmæssig og teknisk vedligeholdelse på Kommunens bygninger. Aftalen har betydet, at vi har ansat yderligere personer til at varetage denne opgave.

Vi hjælper i følgende bygninger:

  • 30 kommunale tilbud
  • 3 dagplejehuse
  • Hjertet, Vestergade Ikast-Brande Kommune
  • Ikast-Brande Kommunes bibliotek
  • Ikast-Brande Kommunes Musikskole
  • I en lang række af kommunale bygning har vi en mere perifer tilknytning, hvor vi løser ad hoc opgaver.

DTS er finansieret gennem et afsat budget fra Daginstitutionsafdelingen samt ved indtægtsgivende virksomhed og er begrænset til at operere i Ikast-Brande Kommunes enheder alene.


Allan
Teknisk leder 

 


Niels

 


Dan
Tømrer

 


Poul Erik 

 


Mike

 


Jesper

 

Birk

Her kan du læse en artikel om DTS.

Herunder kan man se nogle af de projekter, som DTS har lavet:

Forrige Næste